Tävlingssäsongen är nära

Kul att så många var på årsmötet i lördags! För mig var det en hel del okända ansikten, men då är jag bara inne på andra säsongen för klubben också.

Ny styrelse har nu valts med en hel del nytt blod, alla kontaktuppgifter m.m. kommer upp på hemsidan snart, jag lovar! Bland ledamöterna så figurerar jag själv och även Sofia Becker. Det är nämligen vi som gemensamt tagit iniativet till denna blogg. Närmare presentation av oss kommer så smånigom.

Det känns också att tävlingssäsongen börjar dra ihop sig! Antalet mail om licensanmälningar fyller vår mailkorg till bredden och det ser ut som att nästan hela Runsten ska till Botkyrka 12-13 mars (åtminstone vi som tävlar hoppning).

Den 9-10 april så är det regional hopptävling på hemmaplan, dvs. Runsten och vi hoppas att så många som möjligt av er kan komma förbi då! Gör en insats som funktionär, heja på våra duktiga ryttare och ta en fika i cafeterian hos Anki!
Anmälan som funktionär görs på funktionar@arsta-runstenssr.se.

Ciao / F

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *