Iskallt!

I dag när man ser ut genom fönstret så är det soligt och väldigt fint väder, men väl ute, då är det iskallt… Jag lider med er duktiga människor som tar in och ut våra hästar i den här kylan, men även väldigt tacksam att ni gör det. Jag lämnade Haninge kl 05.30 i morse för att vara pigg & glad i stallet, och då var det – 24 ute, det var fruktansvärt kallt. När värmen i bilen äntligen har kommit upp, så är man framme i stallet då var det bara att bygga en massa hinder tillsammans med Fredrik, vi skulle nämligen hoppträna för Per Dahlgren, runt  7 tiden. Vi var en liten mini grupp som bestod av mig, Fredrik och Amanda, idag var det väldigt kul för det gick verkligen jätte bra för alla. Även Per red på Lotus idag, och det gick otroligt bra för dom, vilket gjorde allt väldigt harmoniskt och lätt för mig när jag hoppade upp och red min lilla ängel, positiv energi för oss en torsdagsmorgon som den här.

Ta väl hand om er och era hästar och glöm inte att klä på er!

Vill du också träna för Per är du välkommen att anmäla dig på Runstens hemsida, där kan du även följa Per Dahlgrens blogg, www.runsten.com

Puss & Kram På er! 
Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *