Första styrelsemötet

Samtidigt som tävlingarna i Göteborg rullar på (som ni säkert kan läsa mer om på Pers blogg på runsten.com) så sammanträde idag klubbens nya styrelse för första gången. Vi är en brokig skara människor med stor kompetens och erfarenhet både från ridsporten och näringslivet. Vi har även lyckats få till en jämn fördelning med representanter från de olika grenarna, så att ingen blir bortglömd!

Redan efter första mötet så har ett antal viktiga beslut fattats, men framförallt har vi strukturerat och fördelat arbetet för kommande året. Alla har fått sina ansvarsområden och jag hoppas kunna presentera dessa på hemsidan så fort jag har fått protokollet från Lotti (kommer tyvärr inte ihåg alla i huvudet..). Själv så har jag axlat rollen som informationsansvarig, vilket faller sig ganska naturligt då jag redan har hand om hemsidan samt nyhetsbrev.

Min förhoppning som jag även tror stenhårt på är att vi kommer att bli ett ännu större namn inom ridsporten under 2011, men dit kan vi självklart inte nå utan våra kära medlemmar! Så jag hoppas ni delar min tro och engagemang för detta?

Med önskan om en trevlig lördagskväll!
Tjingeling / F

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *