Ridmode

Det mest träffsäkra (och även roligaste) jag läst angående ridmode är Havrepappans diss av Kingsland. Det stämmer såväl in på den genomsnittliga hopprytaren i Sverige 2010. Kingsland har dominerat hoppsporten ett tag nu, vilket egentligen inte är mig något emot, dom har en hel del snygga saker, även om det kanske är lite väl överdrivet med den fixering som varit. Själv har jag en jacka med berörda märket, men inte mer än så.

Nåja, detta är inte alls en diss av märket i sig, utan snarare trenden i sig. När får vi se en vändning, eller ska vi kanske bara byta märke?

Jag är lite spänd på det nya märket B Vertigo där Horze har lanserat delar ur vårkollektionen. Känns som ett väldigt bra försök att sälja vanliga kläder fast där målgruppen är hästfolk. Kollektionen är designad av norska hoprrytarrinnan Siv Gunhild Waldeland. Väntar med spänning på om dom tänker släppa något mer!

Några bilder från kollektionen:

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *