Ordföranden presenterar sig

För er som inte var med på årsmötet eller av annan anledning vill ha en liten uppfräschning så kommer vi att presentera alla våra styrelsemedlemmar här på hemsidan. Jag sitter just nu och sammanställer alla texter som kommer inom kort.

Tänkte att ni skulle få ett litet smakprov genom att vår ordförande Thomas får presentera sig här i bloggen.

 

Hej, jag heter Thomas Backteman och är 46 år. Tillsammans med min hustru Lisa äger jag idag en dressyrhäst, Morris C, som vi har haft i knappt ett år. Vi står sedan mars 2011 på Högberga Gård i Tyresö. Mitt hästintresse startade 1986 då jag var elev på krigsskolan Karlberg och sedan dess har jag ridit mer eller mindre aktivt. Men min tidigare häst, Mango, som Lisa sedermera tog över, har jag startat med i St George med godkänt resultat.

Till vardags är jag kommunikationsdirektör på Swedbank och trots att jag inte har några fritidsproblem (eftersom jag inte har så mycket av den varan) bestämde jag mig när jag fick frågan om jag ville bli ordförande i klubben att tacka ja. Jag ser fram emot att, nu när jag inte hinner rida så mycket, kunna ge tillbaka något till den sport jag älskar genom engagemanget i klubben. Min första prioritet är att se till att vi återställer klubbens sunda ekonomi så att vi kan börja stödja klubbens medlemmar bättre. Som den tävlingsklubb vi är ser jag mest fram emot att kunna stötta klubbens tävlingsekipage bättre än vad vi har råd att göra idag och jag hoppas att vi når den positionen under det här året.

Med det önskar jag er alla ett bra hästår under 2011 och glöm inte att meddela klubben när ni är ute och tävlar så att vi alla kan få glädjas åt era framgångar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *