Sammanhållning

Hoppas alla har haft en fantastisk påskhelg och njutit av det fina vädret!
Känns nästan som att det är sommar snart och det är ju fantastiskt skönt att kunna rida ute i bara t-shirt.

Igår så spenderade jag dagen med ännu ett av mina intressen, nämligen fotografering. Var på Sundby och fotade alla ekipage på deras lokala ponnyhoppning. Har faktiskt lite träningsvärk idag efter att ha suttit på huk och fotat B-ponnyekipagen, inte riktigt vad jag är van vid!

Många ekipage från klubben som var där och en hel del placeringar, bra jobbat! Resultaten för vår ryttare hittar ni här.

Som vanligt så är det ju bra publiktryck när hemmaekipagen rider, vilket inte är så konstigt, men igår var det även två andra klubbar som utmärkte sig på den fronten, nämligen Mälarhöjden och Gladö. Båda klubbarna hade samlat ihop ett gäng ryttare och ridskoleponnyer och åkt till tävlingen tillsammans. Att sen se det stödet som dom gav varandra var fantastiskt kul att se! Det blir ju av förklarliga skäl en annan sammanhållning med ett gäng som rider på samma ridskola än oss som står utspridda i olika stallar. Frågan är ju hur vi kan komma dit? Med en av Stockholms och kanske Sveriges större privata tävlingsklubbar har vi ofta många ekipage på varje tävling, men tyvärr inte alls samma sammanhållning. Skulle vi få det så skulle vi bli oslagbara.. alla idéer är välkomna! 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *