Fälttävlan 14 Maj

Det har varit lite tyst ifrån oss ett tag nu, det beror bara på att vi har haft fult upp, med jobb, klubben, tävlingar och vårt eget liv.

Det har blivit Vår, och Runsten har satt igång dom flesta träningarna utomhus, vilket bara betyder en sak, Varm och Skönt.

I veckan som varit hade Per Dahlgren sin första utomhusträning för säsongen, vilket uppskattades både av ryttare och hästar.

Vi som hängde med tåget med dom nya fälttävlansjackorna som Anki tog fram, har kommit nu, den är Brun med Årsta-Runstensloggan, den var mycket fin, måste jag säga.

Vi som jobbar med Runstenshoppet, har en hel del jobb framför oss. Jag söker fortfarande funktionärer som kan vara med och ställa upp. Vi har fått en hel del vänliga själar som är med oss, men vi behöver flera, återkom till mig ifall du känner dig sugen.

Inför helgen som kommer har vi Regional fälttävlanstävlan, som det har jobbat med för fullt hela veckan. Jag vet att Fredrik Karlström har lagt ner massor med tid och energi för att få alla delar att fungera, vi är mycket glada att vi har fått in dig i klubben, och det kan vi tacka vår Anki för, som har lurat hit honom och en hel del andra eldsjälar.

Anki har jobbat en hel del för att få ihop funktionärer, jag ska jobba ute på hoppbanan och Fredrik får jobba med det Administrativa tillsammans med Madde. Det kommer att bli en full dag, med massor med jobb. Vi hoppas på fint väder och glada människor.

Uppdatering kommer att göras, och vi önskar alla Våra Årsta-Runstens ekipage Lycka till, så ses vi..

Kramar Sofia  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *