30 MAJ

I slutet av  Maj.

Och stallvärlden rullar på för fullt, det spelar egentligen ingen roll vem man talar med, för oavsett så känns det som att det inte finns någon med tid över.

Det är hästar, tävlingar, träningar, och möten. Plus att någonstans i mitten av allt som heter hästar så ska man hinna med jobb och sina nära och kära.

Jag fick en lite pik här om dagen att vi inte uppdaterar bloggen så flitigt som vi gjort tidigare, vi ska försöka bli lite bättre igen.. Jag lovar.

Veckorna som varit har vi haft en massa träningar och massa folk ute som har tävlat och representerat vår klubb, i flera olika grenar. Vi tycker att det är otroligt kul att det är en sådan enorm aktivitet runt vår klubb. Nu i helgen hade vi en Pay and Jump, nere på gräsbanan. Malin och Sabina var mycket duktiga och såg till att allt rullade på som det skulle nere på banan. Även jag hoppade min lilla studsboll, vilket han verkligen tyckte var himla roligt. Fredrik med flera ifrån oss var ute på Botkyrka och hoppade på gräs, men det var ett väldigt tråkigt väder för det spöregnade, tyvärr.

Runstenshoppet! Där rullar det på som det ska, vi har fått till det med en hel del sponsorer och en massa funktionärer, men för att vi ska kunna vara bäst på att arrangera så stora tävlingar som möjligt så behöver vi vara flera duktiga människor som ställer upp.. Så du som inte anmält dig ännu och tänkt att vara med är välkommen att mejla mig.

Veckan som kommer ute på Runsten består av:

Tisdag kommer vår KG och har lektion, där ska min bruna gå dressyr.Onsdag så kommer Helena Persson och har lite hoppträningar.Torsdag har vi dressyrträningar för Carina Oddsberg.  

Även lite möten kommer att inträffa på Runsten den här veckan, Runstenshoppmöte och Styrelsemöte.

Helgen som kommer så är det större tävlingar på Strömsholm. Vi har ett gäng ifrån klubben som ska starta där den här gången. En av tjejerna heter Isabella Norén, vi hoppas att få se dig i finalen på söndag, vi önskar dig lycka till.

En lång uppdatering, men vi ska bli bättre.

Önskar er alla en bra start på veckan.

Kramar Sofia  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *