Trötta efter Runstenshoppet!

Alla som jag har talat med är fruktansvärt trötta efter en tuff helg. Jag och Bella sitter med ekonomipapper och äter lite godis så att vi ska orka resterade vecka, eller?? Vi har lite orsaker som gör att vi måste iof vara lediga i morgon, vilket inte känns helt fel just nu. All stress har lagt sig och livet börjar komma ikapp än. Men snart är det Midsommar och då får dom flesta vila upp sig igen.. Om man inte är en fälttävlansryttare som åker iväg och tävlar, jag vet att bla Fredrik, Anki och Åsa ska tävla.. Vi önskar dom lycka till.
Själv ska jag försöka att ta mig ett par dagar och bara vila, men vi får se hur det går…

Nu ska jag försöka slita Bella ifrån papperna och godiset så att vi får i oss lite lunch..

 

// Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *