Midsommar 2011

Midsommar är en viktigt tradition för oss Svenskar.. Om jag själv får säga så är jag inte jätte frälst vid just högtider, men jag tycker det är skönt att vara ledig ett par extra dagar samt att jag tycker om att komma bort någon eller några dagar. Jag hoppas att alla haft en urmysig helg, för det har nämligen jag haft.. Jag har varit ut med nära och kära ute i skärgården, på landet.. Jag firar nästan alla högtider där ute tillsammans med familj.. Det är så skönt att lämna fastlandet och bara stänga av verkligheten en stund..

Jag har fått flera som uppskattar att jag börjar lägga ut bilder på bloggen, eftersom att den blir mer levande, så jag kommer att bjuda på bilder som visar hur min helg varit.. Det är även kul att ni hör av er och informerar vad ni gillar och inte, fortsätt med det.. Det är ju trots allt ni som läsare som ska gilla bloggen..

Vad är Midsommar utan Jordgubbar??

Underbar Midsommarfrukost..

Vi tog oss en tur med båten… Och hittade några ragg på vägen…
Hade Bella varit med mig hade det varit tid för en XL!!!

Grillat är alltid gott…

Våran utomhus matsal..

När vi hade för mycket tid så blev det till att spela lite, jag vann tom en gång..

Det fanns även tid över för en fin sommartårta..

Vi fick en hel del mat i oss i alla fall.. Vilket gjorde att vi tog ett par promenader och vad hittade man då?? En märklig människa, Jag frågade honom ifall han spelade teater mitt i skogen ensam??Men Nej, han var fågelåskådare??!! Ser man ut så då??
(Jag var tvungen att fota honom i smyg)

Nu var det dax för mig att åka hem tror jag….

Jag Hoppas att alla har haft en lika trevlig helg som jag haft, men god mat, undebara människor och mycket sova… Det är ni alla värda…

PUSS & KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *