Falsterbo och Nu??

På Jobbet?? Ja, varför kan man inte ha så mycket pengar att man skulle kunna glida runt och bara ha ett mysig liv.. Jag tror inte att jag skulle en bli uttråkad då jag och Bella är väldigt fyndiga på att komma på nya saker som ska ske, här och nu, helst igår..

Men, nu Flasterbo? Vad hände där?? Allt mellan himmel och jord… Jag måste säga att skåningarna är lite mer lätt lurade än vad Stockholmarna är, vilket gjorde att jag och Bella kunde få dom att göra nästan precis vad vi ville, helt underbart.. Jag åkte ner mer Bella, Fredrik och ett par tjejer till, det var mycket trevligt.. Ett par av oss var med och jobbade under tävlingarna. Det var väldigt givande och trevligt. Vi träffade mycket människor och hade roliga dagar..

Det gick väldigt bra för vår Ponnyryttare, Sofia Mattioni på sin häst, dom klättrade upp till en andra plats i kvalet för att sedan ta första platsen i finalen med hela 75%… Grattis.
Vi hade en väldigt rolig vecka kan jag i alla fall säga. Jag slänger ut lite bilder så får ni se vad vi Runstenar hittade på med. 

 

 

Sofia Och Figther

 

Självklart tog vi oss förbi Gränna och shoppade.

 

Bella Hittade en snygg bil, och gjorde allt för att köpa den.

 

Stranden var underbar i Falsterbo.

 

 

Brunetti Och Blondie…

 

Snygging på parkeringen, vi älskade han Kjol..

 

Fredrik, alltid trevlig …

 

Gänget!!

 

Det regnade även ibland.. Men pigga och lyckliga så gick det bra.

 

Han är så Jäkla snygg!!

 

Åsa i Runstenstältet.

 

Brist på annat..

 

Utgång i tältet.

 

En del hittade Ragg!!

 

Snyggingen själv.. Runstens heting..

 

Runstens ägare..

 

Bella Behövde Hångla lite.

 

Dagarna var tuffa..

 

Men med lite mat i oss så orkade vi lite till.. Sen var det dax för att ta våra bilar och åka hem.. Vi hade en härlig vecka tillsammans med Runstenarna.. Vi är tillbaka nästa år – Repris i Falsterbo!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *