Älskade Läsare

Vi är mindre bra på att uppdatera, jag vet.. Men ibland händer det saker runt omkring som gör att vi inte lägger ner så mycket energi på just bloggen.. Men vi kommer igen…

Livet har verkligen börjar rullat igång på Runsten nu, det tränas och det tävlas.. Vi har fälttävlan nu i helgen, som vår Fredrik i styrelsen jobbar för fullt med.. Massor som ska fixas på vår fina bana.. Det är bara för alla åskådare att komma ut och titta på alla fina hästar..

Pay and Jump har varit och det var ett stort tryck på alla som ville komma och hoppa, jätte roligt måste jag säga att det var, det var närmare 130 starter som var med… Det är kul att det finns så många som kommer och uppskattar allt som händer på gården…

Nästa vecka, drar vi i Styrelsen igång igen efter sommaruppehållet.

Jag hoppas att alla har hela hästar så att ni kan få till det med alla era planer inför hösten som kommer..

Kramar Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *