Allsvenskan

Nu är alla träningar igång igen.. Vilket är jätte roligt. Vi hade en gemensam lagträning igår för mina tjejer som ska vara med i laget. Vi hade planerat att vi skulle hoppa för Per Dahlgren, men den tiden som det blev så kunde tyvärr ingen. Men kort varsel och snabba ändringar så kom Anki på att många hoppar redan för Pontus Westergren, så då kunde vi lika gärna hoppa tillsammans igår. Jag tycker att det gick väldigt bra för oss och det var kul att se vilka som ska vara med oss dom kommande tävlingarna.

Anna Fors är väldigt duktig på att blogga så om du vill se övningen som vi gjorde för Pontus igår, så är det bara att gå inte och kolla, hon har sammanfattat hela träningen väldigt väl. http://teamfors.wordpress.com/2011/08/29/lagtraning/

Ha det bäst!!

Jag bjuder på lite bilder ifrån igår, duktiga Fredrik Karlström var med och fotade igår!

Jag och Lotus

Emma & Ego

Anki & Lexus

 

Anna & Frasse

 

Therese & Elmiro

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *