Årsta-Runstens Ryttare i Melodifestivalen!

ÅRS ryttare har bidrag med i Melodifestivalens webbjokertävling! 

ÅRS ryttaren Ditte Lindbom – tävlingsryttare och musikproducent – tävlar denna vecka med bidraget ”Not Over You” i Melodifestivalens webbjokertävling.
Ditte hade även en låt till med, ”Catch Me”, som tävlade i den första deltävlingen i webbjokern som består av totalt 4 deltävlingar där slutligen en låt går vidare till Melodifestivalen 2012. 

Till vardags är det både hästar och musik som gäller för mig, två heltidssysslor där det ena avlöser det andra och det är alltid full fart för att få hästar gymnastiserade och hitar gjorda i studion, helst samtidigt!

Jag har 5 hopphästar från föl till 12 år, alla ston, utom årets föl e. Diarado som blev en hingst. Jag sysslar med avel i liten skara och hästarna och jag bor på Lövholmens Gård i Tumba där jag även bedriver en inackorderingsverksamhet.

Musik har jag hållit på med parallellt med hästarna och tävling sedan jag var liten, jag spelar helst gitarr, Gibson förstås (!) och har gått alldeles för många utbildningar för att till slut ändå hamna i egen studio där jag gnuggar hjärncellerna för att få ur mig en världshit som kan tänkas ha influenser från modern country, pop och rock.

Jag satsar lite extra på yngre ännu okända artister och sångerskor och en av dessa är Felicia Vårnäs, 12 år, som sjunger bidraget ”Not Over You” som kom med i webbjokern. Felicia har jag jobbat med i 1 år nu och tanken är att jag under 2012 drar igång ett mer omfattande talang projekt i för att hittar fler unga okända talanger att jobba med! 

Än så länge får vi positiva omdömen på nätet för bidraget, lokaltidningen ”Mitt i” har varit här och gjort en artikel som kom ut idag, så det ska bli spännande att se hur det går för på måndag den 31 oktober är det dags att rösta på ”Not Over You” mellan kl.12-13 genom att skicka 4 till nr 72211. Hoppas nu att en massa ÅRS medlemmar vill hjälpa oss till finalen genom att rösta på ”Not Over You”!!!

Slutligen vill jag ge lite positiv respons till ÅRS – en superbra tävlingsklubb som verkligen satsar och har välordnade tävlingar, vi är många här i stallet som tävlar för ÅRS nu och fler ska det bli! Vi hoppas att det kommer anordnas massor med fler tävlingar framöver på Runsten – en superfin anläggning med bästa tränarna och Sveriges absolut bästa tävlingsplats! 

Lyssna på bidraget ”Not Over You” http://svt.se/2.148435/1.2572474/not_over_you_en_rockshow

Mitt i skriver om bidraget sid 26 http://epaper.mitti.se/epaper_mibo/veckanspdf/mibo.pdf

Artist Felicia Vårnäs http://www.feliciavarnas.se/

Stall Lövholmen http://www.lovholmen.se/

Lövholmen Studio http://www.lovholmenstudio.se/

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *