Helgen på Runsten.

Igår var det fullt upp.. Runsten hade Pay and Jump och det var närmare 170 starter som var med och hoppade, jätte kul måste jag säga.. Själv var jag i Cafeterian och sålde smörgåsar.. Fullt ös, men kul var det..
På kvällen var det fälttävlansträff, för oss som varit funktionärer i våras, vi hade massa lekar och massa mat som Anki hade fixat för oss, jätte kul och bra tanke. Vi träffade lite folk som vi inte har träffat tidigare, vilket är kul.. Och om jag kommer ihåg rätt, så vann mitt lag.. Det kanske inte var så otippat, eftersom att vi helt enkelt var ganska bra. Jag bjuder på lite bilder och hoppas att även du är med nästa gång…

 

 

Tack för en underbar helg alla Runstenar, det blir alltid kul när vi hittar på saker.. Och det bästa av allt, är att alla alltid är välkomna, stor som liten…

// Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *