Inte Bara Hästar!

Vår nya bloggare Anna är väldigt duktig på att skriva om resultat och annat som har med hästar att göra, så jag tänkte berätta lite om vad vi ryttare på Årsta-Runsten har för oss.. För ett par veckor sedan hade Runsten en jätte fest som många av våra medlemmar kom på, det var verkligen årets fest! Runsten, alltså Christopher var sponsor för hela kalaset och tog ett generöst inseativ och anordnade en tävling för bästa beklädnad. På prispallen hade vi, Jack Sparrow och den berömda Clownen. Det var så mycket fina människor och alla hade verkligen varit jätte duktiga och kreativa. Kvällen var helt underbar och alla som var med hade verkligen super roligt, vi var närmare 60 personer. Dom flesta avslutade festen runt 2 slaget medan det alltid finns ett gäng som inte ger sig förens in på morgontimmarna…
Jag frågade mig själv idag, vad gjorde jag innan jag flyttade till Runsten? Runsten är så mycket mer än bara hästar…. Jag kommer aldrig ångra den flytten..

 

     

STORT GRATTIS TILL ER!!

Ha det bra tillsvidare..

//Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *