Haninge Bostäder!

Dom ska vara så moderna  i dagen samhälle, det ska vara så mycket elektroniskt och bra saker idag, även min förening har kommit på det.. Det ska vara blippar så att man kommer in och ut genom porten, jätte fin och jätte bra.. MEN, Otroligt oproffsigt när dom inte ser till att saker och ting fungerar som det ska. Det har resulterat i att jag har stått två kvällar/nätter i rad utanför mitt hem för att komma in.. Min fina rosa blipp som jag har kvitterat ut lyser fint grönt när jag lägger den på sändaren vid min dörr, men dörren öppnas inte och dom har varit duktiga och bytt ut låset i porten också, ja, vad säger man?? Igår lessnade jag och ringde till vaktbolaget, så dom kom fint och släppte in mig och min granne som inte heller kom in.

Ska bli intressant och se om man kommer in i kväll, eller om man får stå ute i minusgraderna… Igen…

//Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *