Underbara Haninge..

Dom har gjort det … IGEN!! Utelåst, dock inte mitt i natten den här gången.. Men utelåst blev jag och min stackars granne fick springa och öppna åt folket, som vanligt.. Det fina med att det är lite kaos i föreningen är väl att man får kontakt med grannarna, jag har aldrig pratat med dom så mycket som jag gjort den här veckan.. Inget ont som inte har något gott med sig..
Jag har dock ring min värd ett par gånger den här veckan, idag frågade jag om det var okej om jag kom hem och sov hos honom i natt, så jag inte riskerar att INTE komma hem.. Han tyckte inte att det var en sån bra ide, nej och jag tycker inte att det är sån himla bra ide för mig att så utanför mitt hem mitt i nätterna heller, men det är ju en smakfråga kanske…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *