Året 2011 i backspegeln…

Galorna avlöser varandra nu och om drygt tre veckor är det dags för Årsta Runstens egna. Vilken trevlig idé för övrigt!

Dessa får en att tänka tillbaka på året som gått. Personligen ser jag annars mest framåt. Men ibland kan det även vara bra att se tillbaka – att analysera i lagom mängd och visualisera hur det känts när det känts som allra bäst. Jag hade ett bra 2011. Lite otur att Hijo tappade vårsäsongen på grund av sjukdom, men även tur – tur att världens bästa Softline kunde ta ytterligare ett steg framåt och verkligen visa vad hon går för.

Även Junior och Saidie tog små minikliv framåt. JR tog sig till final i Champion of the youngsters och i unghästcupen på Gävle horse show (där han slutade delad 2:a). Han kvalade även till Breeders Trophy och gjorde där ett godkänt resultat som tyvärr inte räckte till final. Saidie hoppade till sig ett hoppdiplom på Kvalitén på Strömsholm och var med till dag två i semifinalen i 4-årschampionatet.

Kungen de la Casa tävlingsdebuterade för året i slutet av maj. Han gjorde en fin come back under Vaggeryds nationella meeting ”Elithoppet” – två starter och två vinster. Därefter hoppade han till sig priser upp tom 1,40 och avslutade säsongen med en fin runda i 1,45. Han passade även på att hoppa hem DM-guldet i Stockholms län under hösten.

Men outstanding har ändå finaste Lina varit! Final i såväl Falsterbo som på Breeders trophy, delad vinst i UnghästpottenRunstenshoppet i somras, topp-6-placerad i båda kvalen samt i finalen under Champion of the youngsters, uttagen och placerad i B-finalen på Unghäst-VM i Zangersheide i höstas och avslutningsvis slutade hon 3:a på rankinglistan över 6-åriga hopphästar i Sverige 2011. Fantastiska sto!

Som tävlingsmänniska vill man hela tiden bli bättre och 2012 hoppas jag ska kunna bli ett lika bra, eller kanske till och med bättre år än 2011. Men vi får se, motivation och vilja finns i alla fall 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Älsklingen med landslagsschabrak <3

En kommentar till Året 2011 i backspegeln…

  1. Annika skriver:

    Jag är ganska ny läsare på din blogg. När du skriver såhär om alla hästar blir jag s¨nyfiken… kan du/eller har du redan presenterat dom? bild och stam och egenheter typ? Blir lite personligare.. nu när du skriver junior tex vet jag inte vem det är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *