Södertälje imponerar stort!

Jag är helt överväldigad av alla intryck jag fått i helgen. Shit, vad grymma ni är Södertälje! Vilken jäkla show ni bjöd oss på!!! För er som inte var där – ni gick miste om något. Gårdagskvällen var magisk.

En helg med fantastiska ekipage, otrolig publik, hundraprocentigt arrangemang och högklassig underhållning. Jag gråter floder inombords för att jag inte gick vidare till finalen i Swedish Riders Trophy

Linis var fantastisk i uppvärmningsklassen och i det första kvalet. Men i kval två fick vi tyvärr med oss två bommar, energin var slut hos min fina häst som faktiskt alltid gör sitt bästa och båda nedslagen kom i trekombinationen i slutet av banan när mjölksyran började infinna sig. Inte så konstigt eftersom hon fått gå på halvfart i och med sin järnbrist och dessutom bara skrittat och gått på töm ett par gånger under förra veckan när jag var på Breeders Trophy. Hoppas vi hinner hitta toppform inför Strömsholm!

Men åter till Södertälje. Både VW Grand Prix och Swedish Riders Trophy igår gav mig gåshud. Stämningen, kvalitén på ekipagen och de tekniska banorna får mig att bara vilja träna 24/7.

linavw

 

 

 

 

Världens bästa <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *