Surprise-helg..

Jag har haft en riktig överrasknings-helg… Började med att bli överraskad av Niklas. Han hade bokat trerätters på Hasselbacken och sedan biljetter till Musikalen Spök Cirkus! Jag som älskar musikaler blev ju såklart jätteglad 😀 I lördags var jag faktiskt själv med och överraskade eftersom Josse fyllde år.. Vi var 14 stycken som surprisade henne på en restaurang Motwalls och sedan fortsatte kvällen vidare med drinkar på Storstad.

På dagtid har det såklart varit stallet som hägrat och min Addis gör sådana fina framsteg! Jag har galopperat uppsuttet och hoppat över ett par upphöjda bommar. Så kul 🙂 Saidie och Linis har också hoppat (fast lite högre än Adde då..) och kändes väldigt fina!

Till helgen ser vi framemot tävling igen. Hamre och elitallsvenskan blir det då… Redan taggad!

SpkNY-478x307

 

 

 

josse28

 Musikalen Spök..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Födelsedagsbarnet Josse tillsammans med Mia!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *