Dagens!

Dagen har gått i ett och jag tror typ att det är fredag även fast jag vet att det bara är torsdag.. hm konstigt. I alla fall. Har hoppat mina tre pållar och för en gång skull var Saidie shining star på en träning! Hon hoppade fantastisk OCH var lydig (jag är i chocktillstånd..).. Haha hon växer mentalt hela tiden nu, och det är bra – hoppa har hon ju alltid kunnat men det är den där lilla detaljen mellan hinderna som inte alltid sitter. Men idag fick hon stora guldstjärnan! Även Linis var fin såklart och Adde hoppade sina första språng med ryttare idag – jag blir så stolt (50 cm, film finns på min instagram Malinkfredriksson).

Adde gjorde mig faktiskt tokstolt två gånger idag. Först under ridpasset där han hoppade för första gången och sedan skrittade jag dessutom uppsuttet tillbaka till stallet. Och inte nog med det – jag klippte sedan halva Addis trots att uppfödarna sa att han var tvungen att drogas för att kunna klippas. Ååh va duktig han är!!

Vi har också hunnit med lite födelsedagsfika idag eftersom Bengt-Åke som jobbat hos oss i många år fyllde 50 år! Torsdags-tårta sitter liksom aldrig fel.. (framförallt inte nu när jag får äta färgad mat igen, yeey!).

Nu en liten pust och sedan ner till ridhuset igen. Ponnyträning och hoppa dressyrhäst är kvällens schema. Hepp hepp!

bå50

 

 

 

 

50-års-firande i fikarummet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *