Jäkla skit…

Elitallsvenskan igår – och jag rev två (!) hinder :S Inte kul alls och ångesten sitter fortfarande kvar… Kollade på filmen och förstår inte riktigt vad som hände. Linis var felfri över 1-8 och klarade både tre och tvåkombinationen bra men rev sedan 9 OCH 10. Hinder 9 var en trippelbarr som hon konstigt nog sparkade ner med bakhovarna och sedan tog hon 10an (som var ett räcke) med typ magen. Faktiskt jättemärkligt och inte likt henne. Hon är den som alltid får upp hovarna även om jag gör misstag ibland… Självklart har även en häst rätt att göra en sämre runda ibland, tråkigt nog var den här rundan fel runda att missa i…. :(. Men som tur var räckte det till att gå vidare till Strömsholm i alla fall.

De andra hästarna var helt okej.. Malte fick 4 fel i 1,20 (på första hindret), Saidie hade 8 fel i 1,30 (en skolrunda så nedslagen spelade mindre roll), Whoopsi var dubbelt felfri i samma klass och fick en 6:e-placering på det! Linis var trea i samma klass…

Idag återvänder vi till Hamre med samma hästar. Malte hoppar 125 och stona går alla 135!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *