Lite sliten idag…

Utebliven bloggning. Tränade för Svante torsdag och fredag, hästarna skötte sig fint, bara  Lina som var lite bråkig första dagen. Hon blir ju lite vild när det är gruppträning, men jag höll mig kvar i alla fall…. Jobbade mycket med raka spår och innanför fyrkantspåret både dag ett och två. Det gjorde mina hästar bra eftersom jag tränar väldigt mycket på det hemma. Dock är Linis en ganska rak häst i sig som egentligen gynnas av att få böja igenom kroppen lite mer. Men för Saidie, som är en sladdrig orm, passade konceptet väldigt bra. Avslutade med att hoppa bana och Lina gjorde det prickfritt (är lite av hennes paradgren) medan Saidie inte riktigt kom ur svängarna som man skulle önska när man rider mot en distans som är lite åt det långa hållet. Svåraste linjen för oss blev en trippelbarr ur sväng -> böjt spår, 22 m till en oxer -> 14,5 m till ett räcke. Visst att hon tar sig över felfritt och så – men inför nästa säsong är det 1,40 som gäller och då krävs det mer perfektion av oss.. Blir fokus på att få till det i vinter!

Adde hoppade också i fredags – sin första oxer! Och sedan två hinder på rad… Dock var han inte lika duktig när Marianne skulle vaccinera honom efteråt – då blev han en vildhäst igen.. Alla hästarna vaccinerades samtidigt så de har därför vilat i helgen. Perfekt timing för mig eftersom Niklas fyllde 25 i lördags och förberedelserna inför det tog massor av tid! Sedan var lägenheten full av folk från kl. 15. Firandet slutade sedan inte förrns kl. 04 söndag morgon.

Jag var väldigt trött söndag morgon och självklart blev tjejen som hade söndagspasset i stallet sjuk då..  Jättesynd om henne som blivit magsjuk under förmiddagen! Det var bara för mig att rycka upp mig och åka till Söderby och fixa stallet. Som tur var fick jag med mig Moa… Skyndade oss att göra klart allt och ta in hästarna eftersom vi skulle hjälpas åt med Bionzo och så skulle jag hoppa Fiston innan den planerade farsdag-middagen på kvällen… Behöver jag säga att jag var trött igår kväll OCH imorse??! Och NU.. haha.

Ikväll blir det middag med Elitlaget i alla fall. Ska ses på BankOmat Seaside, var där för inte så länge sedan och gillar det stället!

alinasaidie

Stjärnorna taggade för Svante-kurs.

addehopp

Addison tar i lite extra första oxer-språnget…

aniklas25

 

Champagne kl. 8.30 på lördag morgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *