Vattenmatts-premiär!

Idag har jag varit på Runsten igen! Saidie fick gå ett markarbets-pass för KG och hon var just like a Dream! Jättekul 😀 Linis och Adde fick gå hemma i ridhuset idag eftersom det var så tråkigt väder ute… Addis fick hoppa vattenmatta för första gången och han tyckte att det var JÄTTELÄSKIGT! Haha..

Jag börjar alltid att hoppa vattenmatta på longerlina vid inhoppningen eftersom det är lättare att påverka hästarna då. Som 3-åringar är de ju inte jättebekväma med ryttarens hjälper utan lyssnar bättre om man står på marken och kan leda dem över för att sedan få dem att hoppa vid longering. När han insåg att det inte var någon fara, hoppade han mattan obekymrat flera gånger i båda varven. Duktig häst! Kommer göra samma sak med honom imorgon för att få det befäst. Sedan kanske jag provar att hoppa mattan uppsuttet, vi får se…

saidierunsten

Duktiga Saidie på Runsten idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *