Gummi till Holland!

Idag lämnade Moa, Whoopsi och Malte Söderby för några veckor hos Maurice Ruisbroek i Holland. Hon har varit där en gång tidigare och Maurice har även varit en snabbis i Sverige och tränat oss. Han är sjukt duktig men väldigt sträng :S Vilket i och för sig är bra, för då utvecklas man verkligen…

Jag kommer sakna Gummi lite. Är ju trots allt väldigt roligt att alltid ha någon att träna tillsammans med. Hon fungerar även som mitt främsta bollplank. Tur att hon kommer hem igen till jul! Jag kommer dessutom få ta alla kvällsfodringar själv nu och ansvara för Tessan, Maav och Bionzo som hon lämnat kvar hemma. Men det ska nog gå bra… (Tur att hon tog med sig Whoopsa, för henne hade jag inte orkat med ;)).

moashästar

 

Whoopsi och Malte ska förhoppningsvis komma hem som ännu finare hästar än när de lämnade! Hoppas även på att Moa ska utvecklas och kunna ge mig massa bra tips när hon kommer hem 😀

En kommentar till Gummi till Holland!

  1. Marie skriver:

    Jag kan kanske ta någon extra om du vill och avlasta, föreslå något datum så kollar jag:-) (Marie som rider Maav)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *