Inspiration till max!

I måndags var jag och bevakade Henk Noorens besök på Strömsholm. Han var där och tränade landslaget och ni kan läsa om det här.

Linis fick ett rejält trimm-pass igår enligt Barnabus system och hon blev riktigt fin!! Otroligt kul att få inspiration av riktiga proffs. Jag har blivit så inspirerad på senaste tiden med alla clinics och träningar så mina stackars hästar får verkligen slita för sin mat… Haha nej då… Men faktum är att både Lina och Saidie känns väldigt bra just nu! Hoppas de kommer hoppa lika bra på Strömsholm i helgen – som de känns på markjobbet hemma….

Ikväll blir det mer inspiration. Jag har fått en biljett till JensFredricsons clinic ”From good to great”. Kul!

henknooren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Henk när han hjälpte Jens i måndags…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *