Final i SRT…

Upp som en sol – ner som en pannkaka… Lina var jättefin imorse och kvalade till finalen i Riders Trophy nu ikväll. Hur kul som helst innan starten och jag var verkligen jätte-taggad. I alla fall tills min sista oxer på framhoppningen då Lina slog på en tvärnit och jag flög av, in i hindret.. Tyvärr hade jag inte psyke nog att hålla ihop det inne på banan efter det… Hoppade tom hinder nr. 7 men utgick därefter eftersom vi redan hade rivit ett par hinder. Jätte-jätte-tråkigt eftersom jag verkligen såg fram emot klassen innan. Tack till fin support från läktaren i alla fall, vilket jag gissar var från mina klubbkamrater. Tyvärr kunde jag inte visa upp någon härlig runda. Antar att det bara är att ta nya tag, även om det känns väldigt tråkigt nu.

Saidie var lite stark idag men hoppade felfritt och med pris trots ett tidsfel i omhoppningen. Hon hoppar 1,25 imorgon och sedan åker vi hem och tackar för oss säsongen 2013.

Imorgon håller vi stora tummen för elitlaget också!

srt

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *