Sluttävlat för i år.

Saidie hoppade en felfri grund igår men jag kände att hon låg på ordentligt redan i början av banan, så när hon sedan fick ett nedslag på hinder 10 B i omhoppningen, fick sista delen på banan bli skolning för min lite envisa röding. Blev tillslut 20 fel i omhoppningen. Låter nog värre än vad det var, men ibland måste man ta igenom problem som uppstår även på tävling, vilket kan innebära en del tidsfel… Hon är ju bara 6 år och har en lång säsong säsong bakom sig, så helt förståeligt om hon börjar tröttna på det nu… 😉 Linis däremot är en häst som aldrig tröttnar – alltid taggad till tusen. Haha.

Nu är det sluttävlat för min del men hästarna kommer att hållas igång nu fram tills jul med fullt fokus på markjobb. Sedan blir det någon vecka i skrittmaskinen när jag åker till fjälls och därefter uppladdning mot säsongen 2014! Adde har redan gått på vila och kommer få motionera sig i hagen (vilket han är väldigt bra på…) tillsammans med Bionzo fram till januari.

Imorgon kommer referat från Jens-clinicen upp här på bloggen!

november 010

 

 

 

Söta S var väldigt fascinerad av en supersöt ponny under vår uteritt… Tänk om hon skulle vara lika impad av det jag har att säga henne. Haha…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *