Globenvecka, duktig S och busiga 3-åringar.

Onsdag och Globen-helgen närmar sig! Jag kommer att åka dit på fredag för att kolla in mässan och sedan på söndag förmiddag för att se hoppklasserna då. Väldigt tråkigt att elitlaget inte tog sig vidare 🙁 Marginalerna var små och lagen på Strömsholm var väldigt jämna. Men jag trodde nog att Årsta Runsten, som ett av de favorit-tippade lagen, skulle gå vidare. Synd! Bättre tur nästa år – eller vad man säger…

Jag var iväg med Saidie igår igen och tränade för KG. Han tyckte att hon var mycket bättre igår än för två veckor sedan, kul! Hade egentligen tänk ta med Linis först men eftersom jag hade lite ont i halsen, valde jag S då hon är enklare. Lina har en tendens att kunna bli lite ”showig” när hon åker iväg och det tar så mycket extra energi från mig 😉 Om två veckor blir det sista KG-träningen för i år och då kommer jag att ta med mig henne istället.

Adde och Bionzo roar sig till fullo i hagen under viloperioden och igår hjälptes det åt att klä av Bionzo ytterkläderna… Kan inte bestämma mig för om jag tycker att de är charmiga eller jobbiga… Haha.

Ni missade väl inte förra blogginlägget om Jens-clinicen? En del bra tips från honom där faktiskt 🙂

bionzoadde

 

 

Charmtrollen medan täcket fortfarande låg kvar på busen till vänster…

En kommentar till Globenvecka, duktig S och busiga 3-åringar.

  1. Moa skriver:

    Haha Bionzo<33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *