Globen och stallande i helgen!

I’m Back!! Internet har strulat lite för mig och uppdateringen uteblivit. Var i alla fall på Globen i helgen. I fredags för att kolla utbudet på mässan och i söndags för att se morgonens hoppklasser… Alltid lika kul, och lite sorgligt att det nu är slut. Jag tror att jag har varit där i alla år utom möjligtvis de två – tre första… Nästa år blir det på Friends arena – vilket tyvärr inte lockar lika mycket.

Har såklart hunnit med hästarna varje dag också. I måndags hade vi tandläkaren ute och då även Marianne veterinär. Hon passade på att böja S och Linis i samma veva – och båda fick tummen upp! Kanon 😀 Vi brukar checka av hästarna två gånger om året, vilket jag verkligen kan rekommendera då man får bättre koll på hälso-statusen hos dem. Förhoppningsvis visar de ingenting (som i detta fall) och då vet man att träningen man håller på med fungerar, i alla fall i hållbarhetsynpunkt…

globen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fina Globen i fredags! Vill inte till Friends… 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *