Moa hälsar..

Har en hälsning från Holland där Moa fortfarande är och tränar. Hästarna känns väldigt fina och Moa tränar dessutom sitsträning flera dagar i veckan. På gården där Malte och Whoopsi står uppstallade finns en tränare som är proffs på siststräning. Många stora ryttarnamn åker dit för att träna, bland annat Van der Vleuten tror jag… Coolt! Hon kommer sitta som gjuten när hon kommer hem.

Saknade henne faktiskt mer i början, nu har jag haft så fullt upp med annat än att tänka på det. Haha fast det ska såklart bli jättekul när hon kommer hem sen 😉 Ikväll får min andra syster Ida verka stand in för Moa när vi åker till Tele2 och ser Julgalan med stallpersonalen. Det blir trevligt!!

idamoa

 

 

 

Superfina sistahs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *