SRT-final!

Har precis sett klart på Riders Trophy-finalen. Känner mig otroligt inspirerad och motiverad nu såhär efteråt. Och dessutom väldigt imponerad av Nicole Holmén som helt respektlöst bara körde järnet i omhoppningen. Cool jäkla tjej!!

Jag hade först tänkt att rida fler omgångar i Riders Trophy men eftersom JR såldes och Lina blev sjuk i höstas så passade det inte riktigt. Är däremot otroligt sugen på att rida fler omgångar under 2014. I år blev det bara två stycken – och det med Linis. Skrapade ihop några poäng i båda omgångarna, men inte så att det räckte till en semifinal. Hoppas på en revansch nästa år. Gäller att träna hårt och pricka form om det ska bli genomförbart. Vi får se helt enkelt – men viljan finns i alla fall ;).

Hemma rullar allt på. Saidie känns superfin i markarbetet nu men Linis har vilat eftersom hon slagit i sitt öga och inte kunnat öppna det på några dagar :S Medicinen har nu börjat värka och det såg mycket bättre ut idag! Hoppas kunna rida lite på henne imorgon... Addison vilar men i torsdags utsattes han för ett eldprov. Jag skulle nämligen brodda honom. Och visst att det går bra att kratsa hovarna på honom nu, men broddning är ju att ta det ett steg längre. Lyckligtvis skötte han sig som en riktig prins och stod helt still hela tiden utan att tappa tålamodet. Det är lite larvigt men jag blev så himla glad på honom.. Små framsteg är också framsteg som räknas.

november 466

 

 

 

Min fina drömhäst <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *