Kusin Felix bäst igen!!

Min grymma kusin Felix tog SM-guld i boxning igen!! Tror jag nämnt honom förut, han är så satans grym 😀 Jättekul!

Har ridit Lina idag och hon var skitpigg efter en veckas vila men trots det så himla fin. En vecka, och rida-lina-abstinensen var fullkomlig. Underbart att sitta på henne igen! Även S var jättefin och jag fick dessutom sällskap av en annan kusin, Felix lillasyster Filippa, som red Maav idag. Bra söndag helt enkelt!

kusiner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Förra veckan i Söderorts-tidningen. Två av mina kusiner, till vänster Felix som tog guld idag och till höger Cesar som är en fotbollstalang i Bajen. Synd att man inte kan hålla samma nivå som de andra i kusinskaran 😉 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *