Ryggskott?

Var med om sjukaste grejen igår. Haha, eller alltså nästan…

Hade tränat ett pass för KGRunsten. Träningen gick jättebra och jag har nu verktygen för att förhoppningsvis kunna ta hästarna ett steg längre i vinter.

Men det var efter träningen som det konstiga hände. Jag hade lastat LinaRunstens parkering och precis fällt upp rampen – när det på riktigt small till i ryggen. Det gjorde så satans ont så jag blev svimfärdig, föll ner i sittande position och kunde inte resa mig till en början. Efter ett tag kunde jag häva mig in i bilen med hjälp av händerna, värken i ryggen var fruktansvärd!

Jag lyckades tillslut komma upp i förarsätet och körde försiktigt hem till Söderby. Väl framme fick Bengt-Åke (som normalt sätt är gårdskarl och aldrig hanterar hästarna) sadla och linda av Lina eftersom jag knappt kunde röra mig.

Tog starka värktabletter när jag kom in i mamma och pappas hus och försökte sedan röra mig så mycket som möjligt eftersom jag läste att man tydligen skulle göra det… Imorse kändes det mycket bättre som tur är! Är fortfarande lite handikappat och kan inte riktigt röra mig som vanligt – men jag kan gå och resa mig själv i alla fall.

Är det en sådan här symtom som kallas ryggskott? Hoppas det blir helt bra snart! Jag måste ju kunna rida!!! Saidie och Lina får gå på töm med Nathalie idag – tur att jag har henne som kan hjälpa mig i alla fall 🙂

fölisklämd

 

 

 

 

 

För att jag inte hade någon passande bild att lägga upp så bjussar jag på den här… 

Skulle ta en bild på mig och Fölis, bara det att mamma Hermi också ville vara med så Fölis kom i kläm… Hahahaha stackars Fölis!!

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *