Kross av Haninge Anchors!

Igår gjorde Haninge Anchors sin sista match innan juluppehållet och jag var där och tittade. Har varit ett troget fan den här säsongen och har sett de flesta av hemma-matcherna. Även min pappa har gjort mig sällskap och sett flera matcher… Igår fick vi se dem krossa Tyresö som ledde serien innan sista matchomgången. 7-0 slutade matchen och Nikcke gjorde ett mål och två assist. Nu leder Haninge serien. Good work!!

Nog om hockey. Idag ska jag hälsa på lilla fölis <3 och Hermi också såklart! Sedan blir det kontorsjobb och stall också….

nickemaav

Niklas i söndags. Han spelar inte bara hockey, utan rider tydligen ibland också… Älskar inställningen på det här ekipaget, kör ba kör. Ganska duktig ändå efter drygt 10 gånger i sadel – men sen sitter han ju på en grym häst också –  gamla stjärnan Mavrick Dica!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *