Lilla Julafton idag!

Ikväll ska jag och Niklas ha typ lilla julafton. Han kommer ifrån Värmland och åker ”hem” imorgon… Det ska bli kul för jag har köpt så bra grejer till honom, haha. Låter säkert klyschigt men jag älskar faktiskt att ge bort presenter! Mer än att få faktiskt (även om det också är kul ;)).

La upp en hoppfilm på Niklas och Maav på mina Instagram (malinkfredriksson) igår. Är fascinerad av vilken livsglädje som finns hos den hästen. Nicke bara åker med och Maav bjuder på hinder och taxerar själv, precis som han alltid har gjort. Man kan absolut inte tro att han fyller 25 år!! Han är så häftig gamla Maavi <3

Har hälsat på både hos Hijo och Hermi/fölis i veckan. Hijo och Hermi var söta och Fölis var som vanligt dö-söt! Trots tuffsig päls och ranglig kropp… Min lilla ögonsten!

fölisen

 Bellatrix! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *