Äntligen stallet igen!

Ååh idag har jag äntligen pussat på mina hästar igen! Saidie har bara vilat en vecka så hon får en vecka till med bara promenixer i skritten som motion. Men Addis och Lina ska igång igen nu. De longerades idag eftersom deras gemensamma nämnare är energi och jag känner att det är säkrare för mig att stå på marken motionsdag 1 efter vila 😉

Linis har bara vilat en vecka så jag hade tänkt att rida henne imorgon. Adde har vilat i 5 veckor och får antagligen gå på lina imorgon också och sedan ridas först på söndag… Jag längtar med skräckblandad förtjusning. Han är en väldigt energisk men samtidigt fantastisk häst som jag ju är väldigt förtjust i. Berättade en rolig anekdot för vår nya hyresgäst Veronica Simberg idag. Nämligen att mamma är väldigt flitig att göra anteckningar i auktions-katalogerna när det drar ihop sig till auktion. Hon lämnar ingenting åt slumpen utan kollar noggrant upp besiktningsprotokoll, stammar, storlek, löshoppning och beteende hos hästarna. På Addes sida hade hon skrivit två saker: Känslig – och – Stressad. Haha, kanske inte precis de egenskaperna man köper en häst för. Och jag kan erkänna att han först inte var min favorit av auktionshästarna, men han hade ändå någonting som jag verkligen fastnade för. Idag är jag glad för det och skulle vilja fylla ut mammas kommentarer till: Känslig, stressad (inte så farligt), energisk, underbar och dö-snygg!

addepadde

 

2 kommentarer till Äntligen stallet igen!

  1. Eva skriver:

    På tal om dö-snygg Addison. Vad tyckte du om julkortet med Addison, bild tagen hos Royne Zetterman i somras? Stilig kille, va 🙂 Roligt att du trivs med honom…

  2. Malin skriver:

    Jättefin som alltid 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *