Avelsintresse?

Undrar om någon är intresserad eller vet någon som är intresserad av att avla på ett välstammat holsteiner-sto? Tessan har råkat ut för en olycklig händelse som gör att hon inte kommer att kunna fortsätta tävla. Möjligtvis i framtiden men inte nu och inte på den nivå som Moa önskar tävla henne på. Och eftersom hon har haft föl tidigare, har fin stam i Colander (Contender) – Caretino och bra modell med riktigt fin gång – vore hon egentligen perfekt för avel. Allra bäst vore om någon annan ville avla på henne eftersom vi egentligen inte vill syssla med avel och redan har ett sto för det…

Vi är öppna för förslag och skulle kunna sälja förmånligt till ett bra hem eller byta mot ett föl eller en unghäst. Om någon skulle finna intresse så maila gärna till soderbygard@hotmail.com.

Nu final för junior-kronorna!!

tessan

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *