Hästarna på gång!

Hästarna är på gång igen nu. tyvärr inte så mycket hoppning än, bara S som tagit några lite högre språng. Gick dock sådär… Hade hoppats att känslan på marken skulle vara lika fin i anridningen mot hinder men så lätt är det tydligen inte 😉 Bara träna vidare.

Linis känns fin på marken och ska få hoppa lite i helgen och sedan åka till KG nästa vecka…

Addis red jag själv på för första gången sedan vilan idag. Jag har ju egentligen ridit på honom fyra gånger innan, men då samtidigt longerats av Nathalie… Adde är egentligen en snäll häst, inge bock och spark och sånt, men han är så sjuuukt framåt! Bromsen funkar bara sådär och när man gör halt lättar han gärna lite i fram och då är det skönt med någon på marken bredvid. Fast idag kändes han bekväm med mig som ledare på ryggen och vi travade några varv själva utan lina imorse. Härlig känsla!

Tyvärr ingen bild idag, bättring imorgon! Nu ska jag på hockey. Hej svejs.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *