Hockey, målsättning och träning!

För er som intresserar er för Haninge Anchors så vann de igår. 0-10 mot Nynäshamn. Kross! Haha… Nicke gjorde en bra match, tre assist blev det. Hockey är faktiskt kul men jag längtar verkligen ihjäl mig tills jag får starta själv nu. Hamre blir troligtvis första tävlingen för Lina och Saidie. Moas hästar väntar lite med att starta eftersom de tävlade i Holland och fick sitt break lite senare än mina…

Funderar på att skriva ut lite målsättningar för hästarna, men jag tycker att det är så himla svårt eftersom prestation många gånger är mer värdefullt än resultat. Men att ha flummiga prestationsmål är inte lika kul som resultatmål. Haha lägger upp något imorgon, får se vad det blir.

Idag är det kontorsdag och stall på kvällen men imorgon blir det stallet hela dagen, som alltid för mig på torsdagar. Det är min tränardag. Bara att slänga iväg ett mail om någon är intresserad av att komma till Söderby och träna. Har hoppträning för ponny och häst samt möjlighet att träna hästar åt hästägare.

150str

 

 

 

 

 

Saknar tävlingar, och ännu mer tävlingar på sommaren! Här är jag och min kung Hijo i en 150 på ett soligt Strömsholm <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *