Hoppa-hästarna-helg!

I helgen har hästarna gjort mig sådär lite extra glad! Saidie. som har hoppat mest efter vinteruppehållet, var både fin och lydig när hon hoppades nu i helgen. Därför fick det räcka med lite lägre hinder för henne den här veckan.

Addis hade inte hoppat sedan november och var därför först lite skeptisk… Haha, jag har lagt upp en film på Insta på honom när han får lite prestationsångest. Så söt. Efter lite övertalning hoppade han en liten bana med kombination, linjer och vattenmatta. Jätteduktig 😀

Den som gjorde mig allra gladast var såklart bästa Softline som inte hoppat ett hinder över 1 m sedan Strömsholm i november. Igår flög hon över en lite större bana utan minsta tendens till ringrostighet. Älskade finhäst <3

Förutom träning av mina finisar har jag också hunnit med att gå på hockey, åkt skoter, festat med bästa vännerna och haft middagsbjudning hemma. Jag hade absolut inga problem att somna igår kväll… Nu taggar vi för en ny vecka —>

leopardlördag2

 Leopard-lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *