Bett och banhoppning.

Hoppas ingen missförstod mitt förra inlägg. Jag menade alltså att jag skulle prova att tävla på pelham, inte rida på det hemma..

På tal om det så var Moas hästar i Holland när vi hade våran häst-tandläkare ute, så hon fick använda en för oss ny tandläkare när hon kom hem istället. Han är säkert jättebra på sitt yrke och så, men han tipsade tydligen alla ryttare om att de borde rida på pelham, eller ännu värre som han sa till Moa – kandar! Det är säkert helt korrekt att det i många fall är skonsammare för hästens mun, men hur genomtänkt är det att tipsa en för honom helt okänd ryttare att rida sin 5,5-åriga häst på kandar?! Lite märkligt alltså…

Hur som, bara reflekterade lite ovan. Hoppade Addis idag. Blev bana med 6 hinder på 80 cm, så duktig! Nu ska han få vila hela helgen och bara busa i hagen som belöning. Även jag behöver vila från Adde-ridning, blir så sjukt trött och svettig varje gång. Han är så himla mycket häst och dessutom har han en satans bjudning och en sämre broms…  Även S och Lina har hoppat, båda riktigt bra. Vi börjar smyga oss mot lite form nu.

addis

 

 

 

Fina Adde idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *