Bla bla..

Blev en lugn helg för min del eftersom Nickes föräldrar var här och hälsade på. Han träffar ju inte dem så ofta eftersom de bor i Värmland.. Två hockeymatcher blev det också – två förluster. Typ de första matcherna som jag sett Haninge förlora. Inte så kul. Vill bara se segrar.

Sedan har såklart hästarna tränats och så har jag fått i uppgift att rida en ny unghäst. Det är en dressyrhäst som är väldigt känslig och har lite svårt att fokusera i ridhus med andra hästar och så. Jag hoppas att jag ska få ordning på den snart så att ägaren kan rida själv sen. Stor och svart med fin gång och elasticitet. Kan nog bli riktigt fin när den lär sig tagga ner lite 🙂

linisen

 

Exempel på en annan häst som var lite strulig som ung… Ibland får hon flashbacks men oftast så sköter hon sig faktiskt 😉 Nu har vinterkläderna åkt fram också, visst är hon fin i sin vinter-outfit?! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *