Borde kanske börja sminka mig?

Nationaldagstävlingarna på Strömsholm har lagd upp 9 bilder på sin facebook-sida. Jag är med på två av dem varav den ena är jättefin där Roland har fotat lite underifrån på mig och Linis i ett språng. Den andra bilden är det egentligen inget fel på, egentligen är den jättehärlig, förutom att jag ser …… ut., hahah. Alltså jag är normalt sätt ingen stor sminkbärare, förutom vid festligheter såklart! Och ibland på kontoret för att jag inte ska se så trött ut 😉 Men jag inser nu att jag kanske borde börja använda smink lite oftare, i alla fall om tanken är att man ska bli fotad… Samma sak på bilden ovanför bloggen här. Det är en bild som från början användes när jag gjorde jobb för Hippson.se. Men alltså jag är liksom osminkad och grå i ansiktet (Fredrik, den borde typ bytas ut inser jag när jag tänker på det!). Aja får fundera på hur jag gör med det där fulhets-problemet framöver…

Kontorsdag nu, sedan blir det ridning av tre hästar ikväll. Adde, Saidie och den där dressyrhästen som jag berättade om. Efter det ska jag hjälpa min kompis Hanna med hennes fyraåring. Den är väldigt känslig och humörig, igår visade den dessutom att den gärna går upp på två ben. Fy fy! Det blir dagens schema, nu måste jag jobba på så att jag hinner klart med allt…

elitlagetströmsholm

Jättefin bild men en härlig känsla bakom! Men den korta tjejen i mitten har helt klart sett bättre dagar. Tur att Kelly i alla fall är skitsnygg som kompensation för bildens skull…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *