Ny hjälm!

Jag beställde en ny hjälm på Globen och nu har den äntligen kommit! Jag designade den själv så därför fick jag vänta lite på den. Blev en svart Charles Owen med konstskinn, ormskinn och guldstripes. More is more liksom 😉 Skulle lätt kunna tänka mig att rida i en betydligt flashigare kavaj än vad jag har nu också. Men har inte hittat någon än… Är inte så mycket för strass o nitar som annars är vanligt på marknaden. Tänker mig mer classy, typ guld och svart eller guld och brunt. Haha, älskar guld! Då utan att det blir Wallmans salonger över det… Gillar också skinn och ormskinn. Sedan är jag ju lite svag för leopard ibland men risken är ganska stor att man skulle se ut som Electric banana band om man satt på en häst i en leopardkavaj. Nej det går inte. Får fortsätta hålla ögonen öppna. Min syster får för sjutton designa en åt mig, jag passar ju hennes hund typ hela tiden! Och hon har lite öga för design. Hm, ska kolla upp det (som jag brukar säga till typ alla lägenhets-hyresgäster som ringer och klagar på jobbet.). Haha. Slutsurrat nu.

hjälm

 

…..Nya hjälmen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *