Blogg- och ridtorka.

Jag har varit i Värmland i början av veckan. Det har hänt lite tråkigheter för Niklas så jag åkte med honom dit. Tyvärr har hästarna inte ridits sedan i söndags pga detta, förutom Linis då, som jag red igår kväll när vi kom hem. Jag fick hjälp av Nathalie i måndags med att tömköra henne och hon kändes verkligen kanon igår. Jättekul eftersom jag missade KG-träningen också…

Imorgon ska jag träna vidare som vanligt igen! Har anmält till mina första tävlingar nu och det blir Hamre, kanske Märsta?, och sedan Enköping eller Södertälje. Ville helst rida Enköping eftersom den har klasser upp till 1,35, men är samtidigt väldigt förtjust i Södertäljes tävlingar så jag ska fundera lite…. Kul att det snart drar igång i alla fall!!

april 001

Tagga tagga tagga tävling! Här på världens bästa Lillis i 1,35 förra våren <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *