Ny häst!

En händelserik arbetsvecka drar mot sitt slut. Sammanfattningsvis kan jag säga att den verkligen slutade bättre än den började… Redan igår vände det lite när jag besökte Riche och därefter China teatern med Mamma, Pappa och Moa. Vi åt gott och såg sedan musikalen Flashdance som var jättebra!

Idag har vi gjort ett spännande häst-byte! Fina Contessa ska få fortsätta sin karriär i avelsboxen på Myrsjö gård och vi har istället fått hem en 3-åring därifrån. Nya hästen Ci Monserrat är alltså född 2011 och har en intressant stam i Ci Ci Senjor Ask – Briar. Mamman är Barcelona som tidigare tävlades internationellt av Malin Baryard.

Jättekul med en ny unghäst, helt plötsligt känns Adde typ mogen.. Han var för övrigt grymt duktig idag. Slog höjdrekord på 90 cm med mig på ryggen. När han beter sig som idag är jag så otroligt svag för honom. Min fina fina Addison <3

barcelona

 

cicisenjor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mamman Barcelona och Pappa Ci Ci Senjor Ask.

sera

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

…….Ci Monserrat !

En kommentar till Ny häst!

  1. Marie skriver:

    Hej! Jag har fordringen på lördag kväll den 15:e feb. Jag kan inte då och skulle vilja byta med någon av er till vilken kväll annars som helst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *