Felfria hästar i säsongs-premiären!

Det får bli två inlägg idag eftersom jag inte riktigt haft tid att blogga i helgen…

Under hela lördagen var jag i Hamre och tävlade. Saidie startade 120 och 130. Hon var fantastiskt fin! Felfri i båda klasserna men med långsamma tider. En medveten strategi från mig eftersom jag vill vara otroligt noga i början och befästa den fina språngkurvan hon har nu när hon inte springer ifrån mig längre…  Ingen placering men en mycket nöjd pilot!

Linis var allmänt vild efter veterinärbesiktningen. Hon showade i passage, frustade och gick upp på bakbenen. Jag blev inte förvånad, bara irriterad. Det blev 25 minuters longering innan hon fick gå upp på bilen igen. Sedan hoppade hon runt 1,30 felfritt men även här med en medvetet långsam tid och utebliven placering. Planen med Linis är att hon ska gå lite större klasser i år och då vill jag inte spä på hennes heta sida utan istället vara noggrann och få henne att hoppa igenom sprången ordentligt. Det lönade sig eftersom hon sedan vann dagens sista klass, en 1,35.

En bra start på säsongen då båda hästarna var lydiga och hoppade väl! Tack till Niklas som kom direkt från träningen för att hjälpa mig i de två sista klasserna – och tack till Hamre ridklubb som visade OS-hockey i cafeterian så han kunde bli underhållen mellan klasserna. Haha.

linasaidie

 

 

Finaste hästarna <3

hocke

boråsgp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niklas kollade OS-hockey i Hamre och jag kollade Borås Grand Prix under hockeymatchen igår…

En kommentar till Felfria hästar i säsongs-premiären!

  1. Marie skriver:

    Grattis vad kul, måste komma och titta någon gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *