VIRTUOSE DE MAUGRÉ

Jag är så himla ledsen för det som hände Maria i förra veckan då hon förlorade sin bästa häst Virtuose de maugré. Vi har följts åt under alla år med Virre och Lina, som är lika gamla. Det började med fyraårs-semin i Kumla 2009 när de båda placerade sig och gick vidare till Flyinge. Därefter följde många unghästchampionat när vi möttes. Vi hade även hästarna i samma lag i div.1 2012 och i eliten ifjol. Hästarna debuterade också 1,45 i samma klass i Falun förra året.

Det absolut starkaste minnet har jag från 2011 när jag rivit i Breeders-finalen medan Maria och Virre var felfria och gick vidare till omhoppning. Jag och Maria gick igenom omhoppningen innan och när hon väl var på banan hade jag nog en av mina nervösaste läktar-stunder någonsin… De slutade sedan på en grym 3e-plats!

Virre var en fantastisk liten häst som lämnade jorden alldeles för tidigt. Vila i frid.

virreochlaget

Efter seger i division 1.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *